Appels plukken

Donderdag 27 september hadden de kinderen van groep 4/5 een leuk en leerzaam uitje: appels plukken bij een appelboomgaard in Cothen. De kinderen hebben ontzettend hun best gedaan en heel veel tassen gevuld met appels die naar de voedselbank zullen gaan.
Natuurlijk mochten ze ook zelf een tasje vullen met appels voor thuis. Wat een gezellige middag!
 
 
Klik hier voor meer foto's. 

Goede doelen

Ieder schooljaar besteden wij aandacht aan een aantal goede doelen. Op deze pagina vindt u informatie over de meest actuele goede doelen acties.

***

Kruidnotenactie ZOA
In november zijn de kinderen enorm druk geweest met het verkopen van de kruidnoten en inmiddels hebben alle kinderen de kruidnoten al kunnen rondbrengen. Wat zijn wij enorm trots op alle kinderen, want wij hebben in totaal.....830 zakken verkocht! Daarvan kun heel veel kinderen van naar school!

Oudercontactavond

Om alle ouders de gelegenheid te geven gedurende het schooljaar met ons te spreken wordt er negen keer per jaar een oudercontactavond georganiseerd. U krijgt een week voor de contactavond een uitnodiging van de leerkracht(en) om te komen. Bij ons zijn de oudercontactavonden een soort "tweerichtingverkeer", d.w.z. dat u als ouder ook zelf in de gelegenheid wordt gesteld om in te tekenen voor een oudercontact. Het is de bedoeling dat u in ieder geval twee keer per jaar voor een gesprek wordt uitgenodigd.

Lees meer: Oudercontactavond