Groep 1/2b

Koningsspelen 2018 onderbouw

Klik hier voor de foto's van de koningsspelen

Schoolkerkdienst 2018 gr 1t/m3

Op zondag 18 februari vond de Schoolkerkdienst van groep 1 t/m 3 plaats bij baptistengemeente 'de Haven'. Het was een geslaagde en feestelijke dienst. De foto's hiervan kunt u bekijken via onderstaande link:

https://app.box.com/s/42vgo3ml7tfr2ippjcduku9fbsfy2oce

Fototentoonstelling groep 1/2b

Op donderdag 22 februari hadden wij een fototentoonstelling georganiseerd, als afsluiting van het thema 'Ik ben de fotograaf'. De kinderen hebben hier vier weken over gewerkt en vandaag mochten de ouders, opa's en oma's naar school komen om onze foto's te bekijken en onze zelf gemaakte camera's.

Ook mocht er gestemd worden op drie foto's. De foto die op de derde plaats is geëindigd is de foto van Kyara met 'Alle kleuren van de regenboog (rechtsonder). Op de tweede plaats is geëindigd de foto van Lize met 'De groepsfoto van groep 1/2b' (linksonder) en de foto die de meeste stemmen kreeg is de foto van Lars met 'Tyas de autokampioen' (bovenaan).

Bezoek fotostudio

Op woensdag 7 februari zijn wij naar de fotostudio geweest van Ankie Meutgeert in Wijk bij Duurstede. Wij hebben bekeken hoe haar fotostudio er uit ziet en wat voor materialen zij allemaal gebruikt. Ook mochten wij op de foto of je was de fotograaf. Natuurlijk hielp Ankie ons goed bij het maken van de foto's, want zo'n camera is best zwaar! Super bedankt dat wij op bezoek mochten komen!

Groep 4 op bezoek

Vandaag kwam groep 4 in de klas en vertelden over hun stop motion flipboekje. Ze hebben ons de boekjes laten zien en wij mochten het zelf ook even proberen. Dit vonden wij erg leuk!