Groep 3/4

Kern 9

Wij zijn begonnen met kern 9, bekijk hieronder wat de kinderen allemaal gaan leren!!

Nationale pannenkoekdag

Op vrijdag 16 maart hebben wij meegedaan aan de Nationale Pannenkoekdag! Met heel veel plezier hebben de ouders, opa's en oma's pannenkoeken gebakken voor de ouderen in het Ewoud & Elisabeth Gasthuis. Het was een bijzondere dag waarbij de kinderen de ouderen heel goed geholpen hebben en het een zeer gezellig samenzijn was.
Wij zijn enorm trots op onze kanjers!!!

Klik hier voor de foto's

Smakelijke sprookjes

Op maandag 12 maart mochten wij op bezoek in theater Calypso voor de voorstelling: 'Smakelijke sprookjes'. Een komische en interactieve (poppen)voorstelling over nieuwsgierigheid, heldenmoed en fantasie.

‘In een land hier niet eens zo ver vandaan, wordt iedere dag hard gewerkt. De bakker bakt krokante kadetjes, op het land verbouwen de boeren de groenste groenten en de slager is overal bekend om zijn sappige slavinkjes. En omdat er zo hard gewerkt wordt, is er eten en drinken in overvloed. Elke avond wordt een heerlijk diner geserveerd, waarbij er tot diep in de nacht gedanst wordt. Kortom… iedereen is gelukkig.
Tot er op een dag een reusachtige gast verschijnt, die niet is uitgenodigd en zéker niet welkom is. Deze gast eist dat de koks de menukaart aanpassen. En dit heeft grote gevolgen…’


De kinderen en de juffen hebben onwijs genoten van deze leuke voorstelling. Nu gaan de kinderen in de klas nog verder met verschillende drama verwerkingsopdrachten.

Schoolkerkdienst 2018 gr 1t/m3

Op zondag 18 februari vond de Schoolkerkdienst van groep 1 t/m 3 plaats bij baptistengemeente 'de Haven'. Het was een geslaagde en feestelijke dienst. De foto's hiervan kunt u bekijken via onderstaande link:

https://app.box.com/s/42vgo3ml7tfr2ippjcduku9fbsfy2oce

Kern 8

Wij zijn gestart met de volgende kern. Wij gaan nu aan het werk met kern 8. Hieronder vinden jullie weer de informatie die erbij hoort.