Groep 4

Schoolreisje Julianatoren gr 3 & 4

Op donderdag 24 mei zijn de groepen 3 en 4 op schoolreisje naar de Julianatoren geweest. De kinderen, ouders en leerkrachten hebben een topdag gehad!

Klik hier om te foto's te bekijken!

Koningsspelen 2018 onderbouw

Klik hier voor de foto's van de koningsspelen

Smakelijke sprookjes

Op maandag 12 maart mochten wij op bezoek in theater Calypso voor de voorstelling: 'Smakelijke sprookjes'. Een komische en interactieve (poppen)voorstelling over nieuwsgierigheid, heldenmoed en fantasie.

‘In een land hier niet eens zo ver vandaan, wordt iedere dag hard gewerkt. De bakker bakt krokante kadetjes, op het land verbouwen de boeren de groenste groenten en de slager is overal bekend om zijn sappige slavinkjes. En omdat er zo hard gewerkt wordt, is er eten en drinken in overvloed. Elke avond wordt een heerlijk diner geserveerd, waarbij er tot diep in de nacht gedanst wordt. Kortom… iedereen is gelukkig.
Tot er op een dag een reusachtige gast verschijnt, die niet is uitgenodigd en zéker niet welkom is. Deze gast eist dat de koks de menukaart aanpassen. En dit heeft grote gevolgen…’


De kinderen en de juffen hebben onwijs genoten van deze leuke voorstelling. Nu gaan de kinderen in de klas nog verder met verschillende drama verwerkingsopdrachten.

Stop motion flipboekje

Vandaag zijn wij naar groep 1/2 B geweest om ons stop motion flipboekje te laten zien. Groep 1/2 B heeft deze periode thema fotografie, ze konden dus goed van ons leren. Groep 4 liet hun boekje zien en hielpen de jongere kinderen om het boekje ook zelf te flippen. 

Schatzoekers groep 4

Groep 4 heeft vandaag een schat gezocht! Ook hebben ze bij natuur van alles geleerd over graven. Hieronder een paar foto's.