Cultuur

De Regenboog heeft 3 jaar meegedaan  met "Scholen in talenten", onder leiding van Kunst Centraal en daarna in het tussenjaar is het accent gelegd op muziek.

Dit schooljaar starten we met en nieuw 3-jarig traject met Kunst Centraal: " Kunst in het hart van het onderwijs".

De inzet is het vergroten van het creatief vermogen van kinderen en leerkrachten. Landschap Erfgoed Utrecht en Kunst Centraal hebben een verdiepingsprogramma ontwikkelt  wat een aanvulling is op de kennismaking binnen het Kunst- en Cultuurmenu

Juf Cora is onze cultuurcoordinator en zij geeft elke dinsdag lessen beeldende vorming voor alle kinderen vanaf groep 3. Ook werken we met ateliers, waarin alle leerlingen leuke dingen gaan maken.

Leuk om te weten....

• Het aanbieden van kunst geeft leerlingen een kijkje in de wereld voorbij het schoolhek en helpt zo bij de ontwikkeling van een persoonlijkheid.

Hier vindt u het Cultuurplan van onze school.