Cultuur

De Regenboog heeft 3 jaar meegedaan  met "Scholen in talenten", onder leiding van Kunst Centraal.

De inzet is steeds het vergroten van het creatief vermogen van kinderen en leerkrachten. Landschap Erfgoed Utrecht en Kunst Centraal hebben een verdiepingsprogramma ontwikkelt  wat een aanvulling is op de kennismaking binnen het Kunst- en Cultuurmenu.

Theatergroep Het Filiaal heeft naast andere culturele partners ook een actieve rol gespeeld.

Het doel van onze school was het inzetten van leerlingen en leraren in hun talenten. Vier leerkrachten hebben meer expertise ontwikkeld en komend schooljaar gaat juf Cora lessen beeldende vorming geven voor alle kinderen vanaf groep 3. Ook werken we met ateliers, waarin alle leerlingen leuke dingen gaan maken.

Dit schooljaar is een tussenjaar, waarbij onze focus zal liggen op: muziek!

Leuk om te weten....

• Het aanbieden van kunst geeft leerlingen een kijkje in de wereld voorbij het schoolhek en helpt zo bij de ontwikkeling van een persoonlijkheid.

Hier vindt u het Cultuurplan van onze school.