De Regenboog, wie zijn wij

De Regenboog, wie wij zijn.

Je voelt het meteen als je binnenkomt: " hier valt wat te beleven". Je ziet het aan de manier waarop leerkrachten en kinderen met elkaar omgaan.

Op de Regenboog heerst een prettig klimaat, waar een kind zich veilig voelt.

Volgens ouders: 'een warm bad", een school met een sterk "wij-gevoel".

Voel je fijn, kom er bij. Wie jij bent, maakt ons blij!!

Wij zijn een gemiddeld grote school met 9 groepen.

Op de Regenboog is iedere leerkracht gecertificeerd Kanjertrainer, er wordt dus veel aandacht besteed aan hoe je met elkaar omgaat. We hebben een goede zorgstructuur, we hebben aandacht voor elk kind. Wij doen veel aan cultuuronderwijs en nemen deel aan allerlei leuke en leerzame projecten.We hebben leerkrachten met een passie voor muziek en dans en een schitterend koor met de Kerst!

Kortom teveel om op te noemen. Daarom nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen in onze school.

Maak een afspraak voor een rondleiding en een informatief gesprek met een van beide directeuren:

Dirk-Jan v.d.Veer of

Hannie Schadee op telefoonnummer: 575793